kerstmenu 2016-12.pdf Noteer alvast in uw agenda.... Wildgerechten: Patrijs, Wilde Eend en Hertenbiefstuk... Paul&Johan Onze Nieuwsbrief is weer uit, klik hier om te lezen wat wij deze winter weer in petto hebben...

Elk jaar zoeken wij een leerling kok in de keuken

voor de periode van 1 september tot eind augustus.

(niveau 2-2, 3-1 of 3-2)


Tevens hebben we 2 stageplaatsen voor BOL-leerlingen.

Zowel in de keuken als in de bediening.


Je werkt in een klein hecht team, direct onder chefkok Paul Nijhof.

Wij werken uitsluitend met verse producten en

al lerende mag je ook zelf al gerechten bereiden.

Je hebt ook contact met leveranciers.


Je bent leergierig, enthousiast en toont initiatief.

Wil je ook héél graag de culinaire kneepjes van het vak leren?


Zend dan jouw naw-gegevens met CV naar info@galantijn.nl.

Wij nemen daarna contact met je op.