Menukaart

In de Frans-georiënteerde keuken van Restaurant Galantijn maken we gebruik van veel authentieke streekproducten. Met hoogwaardige ingrediënten zorgen we voor een gastronomische ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Uiteraard kunnen we rekening houden met uw dieetwensen.

Voorgerechten

Saladebiet *

€10,50

Rode biet, gele biet, chioggia biet, kerrie, steranijs

Krab

€15,50

Krab, venkel, appel, vadouvan

Marbre

€15,50

Eendenlever, runderwang, biet, venkel, peperkoek

Carpaccio

€13,50

Truffelmayonaise, bieslook, spek, kappertjes, Gruyère

Ravioli

€16,50

Kreeft, zalm, citroengras velouté, spinazie

Hoofdgerechten

Bloemkoolhart*

€18,50

Bloemkoolhart, rode ui, champignon, amandel, peterselie

Heilbot

€24,50

Heilbotfilet,pompoen compote, pompoen crème, vadouvansaus, komijn

Kabeljauw

€ 24,50

Kabeljauwfilet, crème van eekhoorntjesbrood, groene kool, zwarte knoflook, beurre noisette

Eend

€ 24,50

Eendenborst, artisjok, fondant aardappel, zilverui, Sherry jus

Rundersukade

€ 24,50

Rundersukade, eendenlever, appelstroop, aardpeer, witlof, romige kalfssaus

Desserts

Kaas*

€ 12,50

Een selectie van kazen, dadelbrood, toast, vijgen portstroop

€ 2,50 in menu i.p.v. zoet dessert

Tarte tatin*

€ 9,50

Tarte tatin, vlierbessen, appel crème, appel sorbet

Brownie*

€ 9,50

Pure chocolade crème, witte chocolade crème, abrikozen gel, amarenekers, kirsch ijs

* Gerechten met een ster zijn vegetarisch

Arrangement

Naast ons å la carte menu bieden we al vanaf € 69,50 een compleet 4-gangen arrangement compleet met bijpassende wijnen, plus amuse met aperitief en koffie met friandise.

3-gangen menu € 37,50
4-gangen menu € 45,00