Menukaart

In de Frans-georiënteerde keuken van Restaurant Galantijn maken we gebruik van veel authentieke streekproducten. Met hoogwaardige ingrediënten zorgen we voor een gastronomische ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Uiteraard kunnen we rekening houden met uw dieetwensen.

Lunchen bij Galantijn!

Op zaterdag en zondag zijn wij vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. Wilt u op een andere dag bij ons lunchen? Dat kan op afspraak.

Voor de Lunch serveren wij een 2-gangen menu met koffie of thee na voor € 30,-
U kunt ook gebruik maken het verrassing-menu en à la carte.

Galantijn Herfst Menu

 

Oester Amuse        € 6,50
Om uw smaakpapillen te prikkelen terwijl u uw keuze maakt.

Verrassing menu:

3-gangen menu     € 39,00
4-gangen menu     € 47,50
5-gangen menu     € 55,00

U kunt uw menu met een kaasplank uitbreiden voor  € 9,50
Liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Dat kan voor € 2,50

Wijn arrangement:

3-gangen                 € 21,50
4-gangen                 € 27,50
5-gangen                 € 33,50

BOB Arrangement:
Bij het BOB arrangement schenken wij halve glazen
en u krijgt een fles bruis of platwater van 0,75L erbij.

3-gangen                 € 16,50
4-gangen                 € 19,50

Keuzemenu
€ 39,-

 

Hierbij kunt U kiezen uit de volgende gerechten

 

Voorgerechten

Gemarineerde coquilles
Crème van noilly prat ,mango, bieslook,  croutons

Mabre van eendenlever en kalfswang
Kweepeer, venkel, zoet/zure groenten

 

Hoofdgerechten

Heilbot
Broccoli, spinazie, paddenstoelen, hollandaise, truffelvinaigrette

Eend 
Knolselderij, witlof, polenta, aardappel krokant, eendenjus

Desserts
Ananas
Chocolade/passievrucht mousse, vanille crème, karamel, ananassorbet

Kaas
Een selectie van kazen, toast, compote

Voorgerechten

Salade van bietjes*

€ 14,50

kerrie mayonaise en steranijshangop

Gemarineerde coquilles

€ 15,50

Crème van noilly prat ,mango, bieslook,  croutons

Mabre van eendenlever en kalfswang

€ 15,50

Kweepeer, venkel, zoet/zure groenten

Carpaccio

€ 14,50

Truffelmayonaise, krokante spekjes, Gruyère, pijnboompitten, kappertjes

Tussengerechten

Ravioli

€ 15,50

Geitenkaas, gemarineerde groenten, avocado, paprikaschuim

Kreeft       

€ 22,-

Beurre vert, vanille, aardappel

Varkensbuik           

€ 15,50

Dashi van kombu en Ceylonthee, prei, tuinerwtjes

Hoofdgerechten

Tarte tatin van witlof*

€ 22,50

Peer, walnoot, Parmezaan sorbet

Tarbot

€ 31,50

Broccoli, spinazie, paddenstoelen, hollandaise, truffelvinaigrette

Zeetong

€ 42,50

Hert

€ 29,50

Aardpeer, pompoen, parelgort met cepes, wild jus

Eend

€ 28,50

knolselderij, witlof, polenta, aardappel krokant, eenden jus

Tournedos

€ 34,50

Truffeljus

Desserts

Kaasplankje*

€ 13,50

Een selectie van kazen, compote, dadelbrood, toast

Ananas*

€ 9,50

chocolade/passievrucht mousse,
vanille crème, karamel, ananassorbet

Kir Royal*

€ 9,50

Citroen, champagne schuim, zwarte bes, cassis sorbet

* Gerechten met een ster zijn vegetarisch

Tip: Laat uw diner begeleiden met mooie wijnspijs combinaties, van het wijn arrangement.
Voor meer informatie bekijk onze wijnkaart.